Prodont Fogtechnikai Labor

Rólunk
Közel 40 évre nyúlik vissza fogászati történetünk. A kezdetek kezdetén akkor még fiatal – de még a mai napig fiatalos – Panyi János úgy döntött a fogtechnikát választja hivatásának, sőt hobbijának. (Kevés olyan emberrel találkoztam, aki ezt elmondhatná magáról szerk.) Az évek során először mestervizsgát tett - ennek már 30 éve - majd bekerült egy nívós fogtechnikai laborba. Tudását és tehetségét folyamatosan kamatoztatta, de a tanulást és a fejlődést a mai napig nem feledte. Elvégezte a BEGO Dental Akadémia Master Level kurzusát Brémában, melyet Magyarországról csupán csak 3 fogtechnikus végzett el ezidáig. Kitartásának köszönhetően a világ egyik legnagyobb fogászati anyagokat gyártó VITA Zahnfabrik magyarországi demonstrátora lett, továbbá kivételes kapcsolatot ápol a Dentsply Sirona-val. Ez a három világmárka fogászati anyagai és eszközei vannak jelen fogtechnikai laborunkban. A 2000-es években, 4. ipari forradalom elején az akkor már családi vállalkozásként funkcionáló fogtechnikánk aktívan részt vett a CAD/CAM technológia megismerésében és mindennapi alkalmazásában. 2010-es évek eleje óta már saját CAD/CAM rendszerrel és a VITA Zahnfabrik által gyártott legmodernebb fogászati anyagokkal (Enamic, Suprinity) állunk a mindenkori fogorvosaink rendelkezésére. Fiatalos csapatunk Panyi János fogtechnikus mester vezetésével varázsol nap mint nap minél több mosolyt az emberek arcára.

5 érv mellettünk
1. 30 év mesteri tapasztalat. A hosszú évek során hatalmas tapasztalatra tettünk szert, amit fel is használunk a mindennapjainkban.
2. Kiváló minőségű alapanyagok és eszközök. Kizárólag nagy múltú fogászati anyag- és eszközgyártó cégek termékeit használjuk. VITA Zahnfabrik, Dentsply Sirona, Bego, Renfert
3. Folyamatos tréningek. Naprakészen tartjuk magunkat kurzusokkal a legújabb technológiákból.
4. Fiatalos lendület. A fiatalok jelentik a jövőt és az energiát. Ezzel a mentalitással nincs számunkra lehetetlen feladat.
5. Biztos háttér Az előbbi négy pontból következik, hogy stabil fogtechnikai hátteret biztosítunk mindenkori megrendelőink számára.

Technológiák
A technológiai fejlődéssel lépést tartva, laborunkban döntően CAD/CAM eljárásokkal készülnek a fogpótlások. Folyamatosan veszünk részt kurzusokon, hogy mindig naprakészek legyünk a legújabb megoldásokból fogorvosaink és rajtuk keresztül a páciensek számára. Természetesen megtalálhatóak nálunk a hagyományos fogtechnikai megoldások is, mivel úgy gondoljuk ez a tudás az alapja a jövő technológiáinak. Szolgáltatásaink az orthodonciái megoldásokon kívül mindenre kiterjednek. A kivehető fogpótlásoktól kezdve a rögzített fém és fémmentes restaurációkon át a kombinált munkákban, mind hatalmas tapasztalattal rendelkezünk. Kiemelendő fogászati megoldásaink között szerepel a VITA Enamic, mely a világ első hibrid kerámiája

Oktatás
A mindennapi munkáink mellett, nagy figyelmet fordítunk az oktatásra. A megszerzett tudás átadása az élet velejárója. Fontosnak tartjuk, hogy olyan szakemberek kerüljenek ki kezeink közül, akik megtalálják számításukat a fogtechnikában, elkerülve ezzel a pályaelhagyást. A hagyományos technológiák mellett a hallgatóink nálunk megismerik a legmodernebb CAD/CAM technológiákat is, mivel egyértelműen látszik, hogy ez az irányadó a jövőre nézve. Az évek során már több olyan fiatal pályakezdő végzett nálunk, aki magyarországi és külföldi vezető laborokban kapott lehetőséget.

Árlista

Fémkerámia fogpótlások

Ár (HUF)

Fémkorona, hídtag
(CAD/CAM technológiával)
Lézerszinterezett fém

8.000

Fémkerámia korona, hídtag
(CAD/CAM technológiával)
Lézerszinterezett fémváz
VITA VM13 kerámia leplezéssel

14.000

Fémmentes fogpótlások

Ár (HUF)

Cirkon kerámialeplezéssel és festve
(CAD/CAM technológiával)
Anatómikus cirkon "cutback" módszerrel
VITA YZ és VITA VM9, VITA Shade Liquid

22.000

Cirkon váz kerámialeplezéssel
(CAD/CAM technológiával)
VITA YZ és VITA VM9

22.000

VITA Enamic hibridkerámia
(CAD/CAM technológiával)
inlay, onlay, overlay, veneer, korona

22.000

VITA Suprinity prémium üvegkerámia
(CAD/CAM technológiával)
Magas esztétikai hatású üvegkerámia
cirkon megerősítéssel

22.000

VITA CAD-Temp Ideiglenes
(CAD/CAM technológiával)
Hosszútávú provizórikus híd, korona

8.000

Kombinált és kivehető fogpótlások

Ár (HUF)

Csúsztató beépítése Az anyagárat nem tartalmazza az ár

7.000

Frézelt felület kialakítása

3.000

Fémlemez

27.000

Fogsor alaplemez

15.000

Fogsor foganként

2.000

3D nyomtatott minta készítése

Ár (HUF)

Szekciós minta, antagonista, beartikulálva

15.000